Κινηθείτε με Ασφάλεια!

Στην G4S Telematix, πιστεύουμε ότι οι λύσεις μας πρέπει να συνδέονται άμεσα με τα επιχειρηματικά αποτελέσματα των πελατών μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε μια σειρά λύσεων - από την πλατφόρμα διαχείρισης στόλου έως την τηλεματική οχημάτων και από συμβουλευτικές υπηρεσίες κινδύνου έως υπηρεσίες εποπτείας - προσαρμοσμένες ώστε να ελαχιστοποιούν τους κινδύνους των πελατών μας, να αυξάνουν την αποδοτικότητά τους και να συνεισφέρουν σε υψηλότερα κέρδη.

Asset 4.png
Στην G4S Telematix, πιστεύουμε ότι οι λύσεις μας πρέπει να συνδέονται άμεσα με τα επιχειρηματικά αποτελέσματα των πελατών μας.
Asset 3.png
Έχουμε περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην παροχή ασφαλών λύσεων κινητικότητας και διασυνοριακών υπηρεσιών εποπτείας και ανταπόκρισης στους κλάδους των Logistics, Rental & Leasing και Automotive.

20 Χρόνια Εμπειρίας

Έχουμε περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην παροχή ασφαλών λύσεων κινητικότητας και διασυνοριακών υπηρεσιών εποπτείας και ανταπόκρισης στους κλάδους των Logistics, Rental & Leasing και Automotive. Μέσω του Πύργου Ελέγχου μας διαχειριζόμαστε το δίκτυο των 24/7 Κέντρων Ελέγχων σε 40 χώρες, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας, όπου και όποτε το χρειάζονται.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Είμαστε μέρος της G4S, της κορυφαίας εταιρείας ασφαλείας στον κόσμο, μας εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς και επενδύουμε συνέχεια στους ανθρώπους μας και σε ολοκληρωμένες λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης και εποπτείας στόλων διασφαλίζοντας την ασφαλή επιχειρησιακή λειτουργία των πελατών μας. 

Asset 4.png
Είμαστε μέρος της G4S, της κορυφαίας εταιρείας ασφαλείας στον κόσμο.
Asset 3.png
Tapa (Transported Asset Protection Association) logo
TAPA EMEA Premier Partner 2021 logo
ISO 27001 logo
ISO 9001 2015 logo
mobility awards 2021 logo

Πιστοποίηση

Είμαστε μέλη του διεθνούς οργανισμού TAPA παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ρίσκου και είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001: 2015 και ISO / IEC 27001: 2013.