top of page

Άλλη μια Επιτυχημένη Ανεύρεση Μηχανής (BMW R 1250 GS ADVENTURE) μετά από την Κλοπή της στα Σεπόλια.

Ακόμη μια Επιτυχημένη Ιστορία Ανεύρεσης γράφει το WithU Moto της G4S Telematix.


Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την ανεύρεση μιας BMW R 1250 GS ADVENTURE TRIPLE BLACK full extra (συνολικής αξίας περίπου 31.000 ευρώ), που είχε ενσωματωμένο το σύστημα G4S WithU Moto μετά την εγκατάσταση του από τον συνεργάτη μας BMW Motorrad Σφακιανάκης στις 12/7/23.



Περιγραφή Συμβάντος


Στις 16/11/23, στις 2:38, ξεκινήσαμε να λαμβάνουμε σήματα ρυμούλκησης από τη μηχανή του πελάτη μας. Η άμεση ανταπόκρισή μας και οι επανειλημμένες κλήσεις μας τον ξύπνησαν στις 2:50, μόλις λίγα λεπτά πριν επιβεβαιώσει την κλοπή.

Ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και κοιτώντας από το μπαλκόνι του στα Σεπόλια, επιβεβαίωσε την απώλεια της μηχανής του. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Η μηχανή βρέθηκε από την αστυνομία περίπου στις 3:00 ταυτόχρονα με την δική μας ενημέρωση καθώς οι 2 δράστες την μετακινούσαν σπρώχνοντάς την με την βοήθεια μίας άλλης μηχανής, 300 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Ν. Ηρακλείου όπου και προχώρησαν στη συλληψη ενός εκ των δύο δραστών.

Ο πελάτης μας παρέλαβε τη μηχανή του στις 16:53 από το τμήμα και λόγω ζημιών που προκλήθηκαν κατά την κλοπή, τη μετέφερε στο συνεργείο της BMW Motorrad Σφακιανάκης.

Σημεία Κλειδιά

Η δήλωση της ικανοποίησης και της ευχαρίστησης του πελάτη μας από το σύστημα G4S WithU Moto, και από το κέντρο διαχείρισης περιστατικών μας, για την αμεσότητα της ανταπόκρισης, την επιμονή μας στις κλήσεις και τον ταχύ χειρισμό του περιστατικού που βοήθησαν στην θετική έκβαση της ανεύρεσης της μηχανής του.

Θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστούμε τον πελάτη μας για την εμπιστοσύνη του και να δηλώσουμε υπερήφανοι που καταφέραμε να συνεισφέρουμε στην θετική έκβαση της ανεύρεσης του οχήματός του.


Συμπεράσματα

Το Σύστημα G4S WithU Moto, άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Ανθρώπους του 24/7/365 Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφαλείας μας, συνεχίζει να ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα του σημειώνοντας ολοένα και περισσότερες ιστορίες επιτυχίας.


Η G4S Telematix, είναι εδώ για να σας παρέχει ασφάλεια και ηρεμία. Με το σύστημα G4S WithU Moto, σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προστατέψετε την επένδυσή σας.


 

Χρήσιμες Πληροφορίες: Εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης G4S WithU Moto | G4S Telematix, BMW Motorrad Σφακιανάκης (Facebook | Instagram | Website).

69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page