top of page

Ένα FORD KUGA Πελάτη μας Βρέθηκε και Ανακτήθηκε Μέσα σε 31 Λεπτά Χάρη στο G4S WithU Car

Έγινε ενημέρωση: 1 Δεκ 2023

Το G4S WithU Car της G4S Telematix σημείωσε ακόμα μία επιτυχία εντοπισμού και ανεύρεσης αυτοκινήτου.



Περιγραφή Συμβάντος


Στις 26/4/2023 και ώρα 04:28 πμ λάβαμε σήμα μη εξουσιοδοτημένης κίνησης ενός Ford Kuga συνδρομητή μας στην περιοχή του Γαλατσίου Αττικής.

Ενημερώσαμε άμεσα με κλήση τον πελάτη μας, ο οποίος και επιβεβαίωσε την κλοπή.

Στις 04:34 πμ κάλεσε την αστυνομία ώστε να γίνει η καταγραφή του περιστατικού.

Με την δική μας καθοδήγηση η αστυνομία εντόπισε το όχημα σε κοντινή απόσταση από την οικία του πελάτη, όπου το είχαν σταθμεύσει με στόχο να εξακριβώσουν την ύπαρξη ή μη συστήματος εντοπισμού.

Στις 04:59 πμ (31 λεπτά μετά τη λήψη του αρχικού σήματος μη εξουσιοδοτημένης κίνησης) το αυτοκίνητο επέστρεψε στα χέρια του ιδιοκτήτη του, ο οποίος και δήλωσε ενθουσιασμένος από την ταχύτατη ανταπόκριση όλων των εμπλεκόμενων μερών.


Σημεία Κλειδιά


Η άμεση δραστηριοποίηση του 24/7 Επιχειρησιακού Κέντρου Ελέγχου και Διαχείρισης Περιστατικών της G4S Telematix, το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού μας G4S WithU Car και οι ενέργειες της αστυνομίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη έκβαση της υπόθεσης εντοπισμού και ανάκτησης του αυτοκινήτου.


Συμπεράσματα


Το Σύστημα G4S WithU Car άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Ανθρώπους του 24/7/365 Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφαλείας μας, συνεχίζει να ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα του σημειώνοντας ολοένα και περισσότερες ιστορίες επιτυχίας.


Προστατέψτε κι εσείς το αυτοκίνητο σας με τις λύσεις της G4S Telematix, εγκαθιστώντας το G4S WithU Car σήμερα!

54 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page