top of page

Ανεύρεση & Ανάκτηση Range Rover και εντοπισμός σπείρας που διέπραττε κλοπές οχημάτων

Έγινε ενημέρωση: 6 Φεβ 2023

Την Τρίτη 10/01 το 24/7 Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας μας ενημερώθηκε για την κλοπή ενός Range Rover απο την περιοχή της Βούλας, ιδιοκτησίας ενός πελάτη μας που δραστηριοποιείται στις βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες μισθώσεις.


Οι χειριστές του Κέντρου Ασφαλείας άμεσα έθεσαν το σύστημα εντοπισμού σε λειτουργία ανεύρεσης και επικοινώνησαν και καθοδήγησαν την αστυνομία στο σημείο του οχήματος στην Πετρούπολη. Στο σημείο βρέθηκε από την αστυνομία το κλεμμένο Range Rover του πελάτη μας μαζί με:

  • 4 κλεμμένα αυτοκίνητα

  • 1 μοτοσικλέτα

  • κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας και

  • 1 κλεμμένο κινητήρα και πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων


Έτσι εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής 8 περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές Πεύκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κερατσίνι, Χαλάνδρι, Πειραιά, Πατήσια και Βούλα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία και τους ανθρώπους του Κεντρικού Σταθμού για την άμεση ανταπόκριση και επιμονή τους στο περιστατικό για την επίλυσή του.


Προστατέψτε σήμερα το δικό σας αυτοκίνητο!


Mάθετε περισσότερα για τη λύση που βοήθησε στον εντοπισμό, την ανάκτηση του αυτοκινήτου και τον εντοπισμό της σπείρας: www.g4stelematix.com/g4s-withu-car


Ακολουθήστε το link για να μάθετε περισσότερα για το περιστατικό ανεύρεσης του οχήματος: https://www.newsauto.gr/.../ichan-rimaxi-ta-range-rover.../


Πηγή φωτογραφικού υλικού: Ελληνική Αστυνομία






69 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page